DE HOUTSECTOR IS EEN WERELD BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN , EEN UITGESTREKT UNIVERSUM….

Over Wood Wide

De naam Wood Wide wijst op de wereld van mogelijkheden die de houtsector biedt. Isabelle Huet richtte zich gedurende 20 jaar op de verkoop van rondhout bij het voormalige familiebedrijf Huet Bois in Manhay.

Dankzij Wood Wide gingen er nieuwe deuren voor haar open want nu is ALLES mogelijk!

Imagine a world of wood

Just ask, I will find out !

WOOD WIDE STELT U VOOR

Alle
HOUT-SORTEN

Alle
VORMEN

Alle
AFWERKING

Alle
KWALITEIT

Diensten

Wood Wide begeleidt u, zal u raad geven en zal u bijstaan met professionele antwoorden met als doel u de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor te stellen en dit rekening houdend met uw behoeften.

Zich aanpassen aan de vragen en de verwachtingen van de klant is fundamenteel om een duurzame relatie op te bouwen. Wood Wide voert het volledige proces uit : productie, kalibrering, ontschorsing, drogen, impregneren en vervoer. Voor grote werven van duizenden m3 houdt Wood Wide toezicht op zijn leveranciers om u de volumes op het afgesproken tijdstip te kunnen leveren.

Laatste nieuws

DESKUNDIGEN STAAN STEEDS TOT UW DIENST

Johnny doet de aankopen en Isabelle verkoopt : een dynamisch duo !

Isabelle en Johnny hebben als filosofie een sterke, lange-termijnrelatie met hun klanten en leveranciers op te bouwen. Een win-win relatie waar communicatie centraal staat. Wood Wide, een wereld boordevol mogelijkheden met een uitstekende kennis van de houtsector : partnership en samenwerking!

En dat op beide vlakken:

1 // Aankoop: Johnny brengt Isabelle op de hoogte van beschikbare producties bij de leveranciers (geannuleerde of gewijzigde bestellingen) die Isabelle vervolgens aan de klanten van Wood Wide voorstelt. In ruil bieden de leveranciers aan Johnny de mogelijkheid om interessantere producten voor Wood Wide bij hen aan te kopen.

2 // Verkoop: Isabelle stelt aan de klanten van Wood Wide nieuwe producten voor (invoering van een nieuw gamma) of stelt hen eveneens voor om producten te leveren die ze voordien elders aankochten : slechts één tussenpersoon (vereenvoudiging van de administratie en van de opvolging van de bestelling). Isabelle bestelt bovendien bij haar eigen klanten en elke keer indien mogelijk bij voorkeur reeds bewerkte goederen of andere producten uit hun gamma.