Logo Farm & Country fair

Het is met veel plezier en ook wel met een beetje nieuwsgierigheid dat Wood Wide aan de 27ste editie van de Farm & Country Fair in Aalten (NL), van 21 tem 23/06/2024, zal deelnemen.

De Farm & Country Fair is een veelzijdig evenement waarbij de nadruk ligt op het landelijk wonen en leven. De bezoekers, jaarlijks tussen 25.000 en 40.000, komen uit heel Nederland en een deel van België en Duitsland en bestaan voornamelijk uit gezinnen met kinderen en 40-plussers. Naast de dagkaarten worden er nu ook avondkaarten met korting aangeboden.

Info: www.countryfair.nl

Natuur

We hebben ervoor gekozen om aan dit evenement deel te nemen om voor de hand liggende redenen zoals geografische nabijheid, prijs-kwaliteitverhouding en vooral vergelijkbare waarden (liefde en nabijheid tot de eenvoudige dingen van de natuur).

Naast onze producten en onze manier van werken, zullen we de filosofie van Wood Wide in de schijnwerpers zetten, ecologisch verantwoorde positionering, korte keten en lokaal, milieuvriendelijkheid, duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) EN goed beheer van de hulpbronnen.

Wij zijn de tuinmannen en de beschermers van het bos; in samenwerking met de betrokken private en/of overheidsdiensten. We ontginnen de stammen met geschikte machines en/of handmatig kappen indien vereist door de omstandigheden; evenals het trekpaard voor de afvoer van het hout. Door ons werk behouden EN maximaliseren we de waarde van zachthout afkomstig van verdunning in de Belgische Ardennen (exploitatielocatie BE-6850 Paliseul, in het Zuiden van België).

We kijken ernaar uit om de bezoekers bewust te maken van de schoonheid van onze kunst en ons vakmanschap, terwijl we ook de sluier oplichten over concrete realiteiten die bij het grote publiek niet gekend zijn.