Diensten

We onderscheiden ons van de andere spelers op het gebied van handel en op het gebied van de eerste en tweede verwerking van hout (zachthout) in West-Europa, omdat wij zijn wie we zijn (zie pagina Over Wood Wide).

John en ik hebben elk een persoonlijk en privé-verhaal en allebei bijzondere levenswegen. Nu hebben deze elkaar gevonden om samen verder te gaan en een derde, gemeenschappelijke weg te bewandelen.

Onze geschiedenis is in elk geval zover ik weet, uniek. En daar zijn we trots op. Net zoals ik trots ben op mijn eigen weg en waar ik momenteel op de leeftijd van 46 jaar sta.

Het uitzonderlijk en uniek aanbod van Wood Wide is een absoluut zeldzame en bijzondere dienstverlening. Deze is immer gepersonaliseerd en wordt geval per geval aangepast aan elke situatie op moment M en tijdstip T.
Voor zover wij weten zijn we de enige die dit soort ‘all-in-diensten’ EN van A tot Z aanbieden. Dit betekent dat ons aanbod niet alleen volledig gepersonaliseerd en aangepast is, maar ook begint bij het eerste contact en de exacte identificatie van de behoeften, en eindigt met het betaald, geleverd product.

We zullen uiteraard luisteren naar uw CONSTRUCTIEVE opmerkingen en punten ter verbetering. We zijn immers voortdurend bezig onszelf te zijn en onze diensten te verbeteren.

MAAR OOK …

We nemen ook onze verantwoordelijkheid en we zullen er zijn als er niet aan uw verwachtingen (onverwacht en redelijkerwijs) is voldaan.

In de huidige onrustige en veranderlijke tijden waarin de instabiliteit elke dag meer de overhand krijgt, is het van fundamenteel belang om tijd vrij te maken en te luisteren en vragen te stellen.

Mensen worden geconfronteerd met zoveel tegenstrijdige en absurde informatie, zonder vaak de tijd te nemen om de nodige analyses te doen en te dubbelchecken en zo een verstandige beslissing te kunnen maken. We zijn als professionals uit de sector van mening dat het met onze 60 jaar ervaring onze plicht is om te sensibiliseren en te informeren.
Door ons te verdiepen in de informatie en het essentiële eruit te halen, kunnen we tot de kern van de bron komen en een echt en juist beeld krijgen van de concrete behoefte, nl. voor hoelang de investering gepland is en hoeveel de prijs is die de prospect/klant-partner kan en wil betalen.

Met de mix van deze elementen, samen met de factor tijd en seizoen, alsook de concurrentie, kunnen we het beste antwoord bieden.

Wood Wide zal u begeleiden en u advies geven door u professionele antwoorden te bieden om aan uw behoeften tegemoet te komen.

Zich aanpassen aan de eisen en verwachtingen van de klant is van fundamenteel belang om duurzame relaties op te bouwen.

Wood Wide coördineert het volledige proces: inproductiestelling, kalibreren/ontschorsen, drogen, impregneren en transport. Voor grote werven van duizenden m3 beschikt Wood Wide over talrijke leveranciers om u de volumes binnen de voorgelegde termijn te leveren.

Samen met talloze lokale en Europese spelers is Wood Wide, als schakel en coördinator, in staat om de juiste, gepaste houtoplossingen te leveren, zelfs voor projecten waarbij tienduizenden m3 en miljoenen euro’s gemoeid zijn.